Den andre Maria'en

Ja, som dere fikk vite tidligere så har jeg og Maria K funnet ut at vi skal lage hvert vårt innlegg hvor vi "presenterer" oss selv, så da får jeg vell si noe om meg selv.

Vell .. Jeg heter da Maria N.E (Maria Nåden Eike) og jeg er ei 16 år gammel jente. Jeg driver med dans, men går ikke på dans som Maria K gjør (har tenkt å begynne). Dansene jeg driver med er Michael Jackson dans, streetdance, freestyle og hiphop, som jeg lærer via youtube. Michael Jackson dans er det jeg legger mest vekt på og som jeg kan best. Til nå har jeg kun hatt èn Michael Jackson opptreden, men jeg prøver å jobbe meg videre til flere opptredener. Hvis dere lurer, så har jeg planer om å bli Michael Jackson imitator, så jeg danser når jeg får tid :) Andre ting jeg driver med i fritiden er basketball og henger med venner. Basketball er heller ikke noe jeg går på, men det er en stor hobby. Basketball og dans er noe av det jeg liker best å drive med i fritiden. Jeg er også stor fan av Omer Bhatti/O-bee og Michael Jackson. Å være fan av dem gjør meg virkelig glad!

Tusen takk til dere som har sjekket og kommentert på bloggen vår! Vi setter stor pris på dere :)

Vell .. siden jeg skulle si litt om meg selv, tenkte jeg at det kanskje passte med bilder av meg denne gang, og ikke Omer. Noen pinlige bilder, men ...

- Maria N.E

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MariaObee

MariaObee

100, Randaberg

Vi er to jenter som heter Maria og Maria og vi digger O-bee/Omer Bhatti :-)

Kategorier

Arkiv

hits